Huisregels

Afspraken
Bij verhindering verzoeken wij u om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, dan kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

Behandelingen vinden altijd plaats volgens afspraak. Afspraken worden bij voorkeur telefonisch gemaakt.

Bij te laat komen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens een tekort aan tijd voor een correcte behandeling.

Wij sturen de week vóórdat u de afspraak heeft staan nog een herinnering, mits we uw correcte emailadres hebben doorgekregen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen afspraak!

Pijnklachten
Wanneer u ’s ochtends voor 10.00 uur belt met een pijnklacht/spoedgeval, doen wij onze uiterste best u dezelfde dag nog te helpen. Hou er rekening mee dat uw voorkeurstijd niet beschikbaar is.

Dienst / waarneming
Indien de praktijk is gesloten staat op het antwoordapparaat het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts. Luister het bericht a.u.b. volledig af.

U kunt ook op de site vinden wie de dienstdoende tandarts is.

Uw gegevens
Wijzigt er iets in uw gegevens, (bijvoorbeeld adres, telefoonnummer of zorgverzekeraar) dan graag aan ons doorgeven.

Uw eigendommen
Waak zelf over uw eigendommen. Mondzorg Schot kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.

Roken
Roken in de praktijk is niet toegestaan.

Agressief gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd en heeft direct uitschrijving tot gevolg.